سلامت نيوز: در هنگام بروز آنفلوآنزا بدن شما به کالري بيشتري نياز دارد چون هر چه درجه حرارت بدن بالاتر مي‌رود، سوخت و ساز بدن نيز افزايش مي‌يابد.داشتن برنامه غذايي نامناسب طول دوره اين بيماري و استعداد ابتلا به آن را تشديد مي‌کند، بهترين راه براي جلوگيري از اين روند، ترکيب يک رژيم غذايي مناسب و رعايت بهداشت است.


 ترکيب رژيم غذايي مناسب و رعايت بهداشت مهم‌ترين اصول براي پيشگيري از آنفلوآنزا


بايدهاي تغذيه اي در آنفلوآنزا


سوپ و غذاهاي آبکي ديگر به خصوص زماني که با مرغ طبخ مي‌شود، به مرطوب نگه داشتن بيني، جلوگيري از کم آبي بدن و مبارزه با التهاب گلو کمک مي‌کند.


چاي داغ نيز درد گلو را تسکين داده و از گرفتگي بيني جلوگيري مي‌کند؛ البته نه آن قدر داغ که به بافت مري آسيب زند.


 ترکيب رژيم غذايي مناسب و رعايت بهداشت مهم‌ترين اصول براي پيشگيري از آنفلوآنزا


ميوه‌هاي خانواده مرکبات حاوي ويتامين C هستند و اگرچه از آنفلوآنزا جلوگيري نمي‌کنند، اما مي‌توانند طول دوره آن را کاهش دهند. همچنين ويتامين C تقويت کننده سيستم ايمني بدن است.


غذاهاي تند ضد احتقان هستند. خوردن فلفل تند و يا ترب کوهي به تسکين علائم بيماري کمک مي‌کند.


موز سرشار از پتاسيم است و از عرق کردن، تهوع، استفراغ، و يا اسهال جلوگيري مي‌کند.


زنجبيل نيز از تهوع جلوگيري مي‌کند و تسکين دهنده ساير بيماري‌هاي معده است.


فراورده‌هاي لبني: با وجود آنچه شما ممکن است شنيده باشيد شير، ماست و مانند آن مي‌تواند در برخي از افراد مخاط گلو را ضخيم‌تر و غير قابل تحمل نمايد؛ اما اگر شما مي‌توانيد لبنيات را تحمل کنيد آن را مصرف کنيد چرا که لبنيات منبع خوبي از پروتئين و ويتامين D است که مي‌تواند در مبارزه با عفونت‌ها به بدن شما کمک کند به علاوه، ماست پروبيوتيک مي‌تواند به تعادل باکتري‌هاي روده شما کمک کند.


نبايدهاي تغذيه اي در آنفلوآنزا


غذاهاي چرب و سرخ کردني‌ها


غذاهاي اسيدي: در واقع منظور غذاهايي است که محيط بدن را اسيدي مي‌کند.


شيريني‌ها و کربوهيدرات‌هاي تصفيه شده: کربوهيدرات‌هاي تصفيه شده مانند کراکر و نان‌هاي سفيد و. به سرعت به قند شکسته مي‌شوند و مانند شيريني‌ها و آبميوه‌هاي صنعتي، شکرشان باعث التهاب مي‌شود و در واقع مي‌تواند بدن شما را در مبارزه با عفونت تضعيف کند.


ترکيب رژيم غذايي مناسب و رعايت بهداشت مهم‌ترين اصول براي پيشگيري از آنفلوآنزا


نکات بهداشتي براي پيشگيري


ويروس آنفلوآنزا در هوا معلق است، بنابراين اگر در خيابان از کنار کسي که آنفلوآنزا دارد، مي‌گذريد يا لباس کسي که سرماخورده را لمس مي‌کنيد، آنفلوآنزا نمي‌گيريد؛ اما اگر فرد بيمار روي دست ديگري سرفه يا عطسه کند، ابتلا به بيماري حتمي خواهد بود.


مهم‌ترين اصول براي اجتناب از ابتلا به آنفلوآنزا عبارتند از:


چندين بار شست و شوي دست‌ها در روز، به خصوص پس از بازگشت از کار، بعد از سوار شدن به وسايل نقليه عمومي و همچنين خريد، بسيار ضروري است. در صورتي که آب و صابون در اختيار نداريد، از ژل‌هاي شست و شوي دست استفاده کنيد.اگر کسي سرفه مي‌کند، بايد دستمال جلوي دهانش بگيرد و پس از استفاده آن را در سطل زباله بيندازد.تهويه هر روز هواي اتاق‌ها نيز توصيه مي‌شود.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آنفلوآنزا ,جلوگيري ,مي‌کند ,غذايي ,اصول ,مي‌تواند ,مهم‌ترين اصول ,رژيم غذايي ,رعايت بهداشت ,غذايي مناسب ,اصول براي ,رژيم غذايي مناسب ,رعايت بهداشت مهم‌ترين
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

صبا رایانه Jennifer اخبار کامپیوتر و بازی های جدید دبستان دخترانه جامی شهرکرد گلچين مطالب اينترنتي تعمیرات پکیج ایران رادیاتور بوتان در شیراز - فلاح زاده موج انقلاب اسکن حرفه ای مدارک و اسناد سازمانی آینده سازان Erika